Munkinkuja 7, 02400 Kirkkonummi | Ma-Pe 07:30-16:00
Kolarikorjaamo InCar Kirkkonummi

Vahinkotarkastus

Auton korjaus liikkeelle vahinkotarkastuksella

Auton korjaus alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksessa auton vauriot selvitetään ja toimitetaan vakuutusyhtiöön korjausluvan saamiseksi. Huolellinen vahinkotarkastus takaa sujuvan korjausprosessin, tarvittavat osat saadaan tilattua valmiiksi ja korjaukselle varataan riittävä aika. Vahinkotarkastus on maksuton ja voit odottaa paikan päällä tarkastuksen ajan. Tarkastus vie aikaa noin 10-15 minuuttia. Vahinkotarkastuksessa käyminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Suoritamme vahinkotarkastuksen heti auton saapuessa meille. Syötämme tiedot vahingosta Cabas-ohjelmaan, joka on virallinen tarkastusilmoitus vakuutusyhtiölle. Kun tiedot ja kuvat vahingosta on lähetetty vakuutusyhtiölle, vakuutusyhtiön tarkastaja katsoo vauriot kuvista, vertaa niitä tekemäämme laskelmaan ja palauttaa sen tarkastettuna ja hyväksyttynä. Kun hyväksyntä on saatu, laitetaan auto kuntoon.

Toimintaohjeita vahingon sattuessa

  • Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi, jos vahinko ei ole toisen autoilijan aiheuttama.
  • Jos vahingonaiheuttaja on toinen auto, ota vastapuolen rekisterinumero ja yhteystiedot ylös.
  • Epäselvissä tapauksissa kutsu paikalle poliisi.
  • Käytä auto vahinkotarkastuksessa tai toimita kuvat korjaamolle InCar-kameran kautta.
  • Ilmoita korjaamolle korjausaikaa sopiessa, mikäli tarvitset sijaisauton korjauksen ajaksi.
  • Jos vahinko korjataan vastapuolen vakuutuksesta, tee vastapuolen vakuutusyhtiölle myös käyttötarveselvitys sijaisauton tarpeesta.
  • Missä tahansa vaiheessa autovahingon syntymisestä auton korjauksen valmistumiseen asti, voit olla yhteydessä palvelukeskukseemme.

Varaa aika vahinkotarkastukseen tai lähetä kuvat vaurioista InCar-kameralla. Voit myös ajaa Kirkkonummen Munkinkujan toimipisteellemme ilman ajanvarausta.

Kaikki vakuutusyhtiöt. Kaikki automerkit.

Vaivatonta palvelua kaikille autoilijoille.