Kaskovahinko

Varmista, että autolla varmasti pystyy jatkamaan matkaa. Mikäli onnettomuudessa on myös toinen osapuoli, muista ottaa hänenkin yhteystiedot ylös. Rekisterinumero on tärkein ja jos vähääkin epäilet vaurioita, jotka voivat aiheuttaa lisävahinkoa, niin älä lähde ajamaan. Tilaa hinausauto numerostamme 0400 441 083. Kun auto saadaan korjaamollemme, korimekaanikko tarkastaa auton vauriot työnjohtajamme kanssa ja samalla arvioimme vahingon suuruuden.

Kun arvio on tehty, tiedetään vaurion kustannukset ja voidaan miettiä kannattaako maksaa vauriot itse vai käytetäänkö kaskoa. Mikäli käytetään kaskoa, vahinkoilmoituksen voi tehdä myös meillä ja me toimitamme ilmoituksen vakuutusyhtiölle. Kannattaa muistaa, että jos vastapuolen autoon on tullut vaurioita, sinun on silloinkin tehtävä vahinkoilmoitus viipymättä.

Kun haet auton korjauksesta, niin korjaamolle maksat omavastuuosuuden. Tämä on nykyään helppoa, enää ei tarvitse käydä vakuutusyhtiössä tekemässä vahinkoilmoitusta ja sen jälkeen etsiä vakuutusyhtiön tarkastusasemaa ja jonottaa siellä. Kaikki voidaan hoitaa meillä!