Munkinkuja 7, 02400 Kirkkonummi | Ma-Pe 07:30-16:00
Kolarikorjaamo InCar Kirkkonummi

Tuulilasin vaihto ja korjaus

Kirkkonummen seudun paras tuulilasipalvelu

Tiedäthän, että autosi lasivakuutus korvaa rikkoutuneen tuulilasin vaihdon. Myös kiveniskemien korjaukset kuuluvat vakuutukseen piiriin. Tuulilasinvaihdossa käytämme alkuperäistä vastaavia laadukkaita, Pilkington- sekä Saint Gobain -laseja. Myös kiveniskemät korjaamme huolella.

Voit varata ajan kiveniskemän korjaukseen alta tai tulla korjaamollemme Munkinkujalle ilman ajanvarausta ma-pe klo 08:00-15:00. Kiveniskemän korjaukseen kannattaa varata aikaan 30-60 min.

Tuulilasin vaihto tai korjaus nopeasti ja korkealaatuisesti

Kiveniskemän korjaus onnistuu odottaessa. Tuulilasin vaihto vie yhden työpäivän. Jos sinulla on lasivakuutus, on korjauksen hinta sinulle ilmainen. Me hoidamme puolestasi autosi korjaustiedot ja muun yhteistyön vakuutusyhtiöiden kanssa.

Laatuohjelma ja koulutus ammatitaidon perustana

Pikkalan Autokorjaamo osana InCarin kumppaniverkostoa kuuluu kansainväliseen Sekurit Partner -laatuohjelmaan. Meillä sinua palvelee Sekurit Academy -lasikoulutuksen käyneet lasiasentajat, jotka suorittavat lasin korjaukset, tuulilasin vaihdot sekä lasikalibroinnit vankalla ammattitaidolla ja eri autonvalmistajien ohjeiden mukaisesti. Näin voit olla varma, että esimerkiksi tuulilasin vaihto sujuu ilman ylimääräistä harmia.

Joka toisessa Euroopassa valmistetussa autossa on Saint-Gobain Sekurit -tuulilasi. Kaikki lasimme vastaavat ensiasennustuotteita ja lasinvaihto ei näin ollen vaikuta auton takuuehtoihin.

Oikein asennettu tuulilasi on auton turvatekniikan kulmakivi

Autojen lisääntynyt turvatekniikka on osittain integroituna myös tuulilasiin. Lasien tutka- ja kamerajärjestelmät on aina vaihtotyön jälkeen kalibroitava, jotta ne toimivat asianmukaisesti ja auto olisi turvallinen käyttää. Tästä syystä lasin irrottaminen, asentaminen ja kalibrointi vaativat ammattitaitoa ja tuulilasin vaihto suoritetaan viimeisimmillä työkaluilla ja laitteistoilla.

Jos sinulla on lasivakuutus, on tuulilasin korjaus sinulle ilmainen. Me hoidamme korjaustiedot vakuutusyhtiölle puolestasi. Tarkistathan lasivakuutuksesi voimassaolon, mikäli vakuutus korvaa korjauksen.

Tervetuloa Pikkalan Autokorjaamon lasipalveluun!