Munkinkuja 7, 02400 Kyrkslätt | mån-fre kl. 07.30-16.00

Byte och reparation av vindruta

Bästa vindrutetjänsten i Kyrkslättsområdet

Du vet att bilens glasförsäkring ersätter byte av en trasig vindruta. Försäkringen täcker även reparationer av stenras. Vi använder Pilkington- och Saint Gobain-glas av samma kvalitet som originalglasen. Vi reparerar också noggrant eventuella stenskott.

Du kan boka tid för reparation av stenskott nedan eller komma till vår verkstad i Munkgränden utan tidsbokning mån-fre kl. 08.00-15.00. Du bör räkna med 30-60 minuter för reparation av ett stenskär.

Byte eller reparation av vindruta snabbt och med hög kvalitet

En stenskada kan repareras medan du väntar. Byte av vindruta tar en arbetsdag. Om du har en glasförsäkring är reparationskostnaden gratis. Vi tar hand om din bils reparationsjournaler och annat samarbete med försäkringsbolag för din räkning.

Kvalitetsprogram och utbildning som grund för yrkeskunnande

Pickala Garage, som en del av InCar-partnernätverket, är medlem i det internationella kvalitetsprogrammet Sekurit Partner. Vi har glasmontörer som har genomgått Sekurit Academys glasutbildning, som utför glasreparationer, vindrutebyten och glaskalibreringar med gedigen professionalism och i enlighet med de olika biltillverkarnas anvisningar. På så sätt kan du vara säker på att till exempel ett byte av vindrutan kommer att gå smidigt.

Varannan bil som tillverkas i Europa har en vindruta från Saint-Gobain Sekurit. Allt vårt glas är originalutrustning och därför påverkar inte bytet av glas garantivillkoren för din bil.

En korrekt monterad vindruta är hörnstenen i bilens säkerhetsteknik

Den ökade säkerhetstekniken i bilar är också delvis integrerad i vindrutan. Radar- och kamerasystemen på glasögonen måste alltid kalibreras efter bytet för att säkerställa att de fungerar korrekt och att bilen är säker att köra. Av denna anledning kräver borttagning, montering och kalibrering av glas professionell kompetens och byte av vindrutor utförs med de senaste verktygen och utrustningen.

Om du har en glasförsäkring är vindrutesaneringen gratis. Vi kommer att hantera reparationsinformationen till försäkringsbolaget för din räkning. Kontrollera att din glasförsäkring är giltig om reparationen täcks av försäkringen.

Välkommen till Pickala Bilverkstad Glasservice!