Munkinkuja 7, 02400 Kyrkslätt | mån-fre kl. 07.30-16.00

Inspektion av skador

Bilreparation på resande fot med skadekontroll

En bilreparation börjar med en skadebesiktning. Vid skadebesiktningen identifieras skadorna på bilen och lämnas till försäkringsbolaget för godkännande av reparation. En noggrann skadeinspektion säkerställer en smidig reparationsprocess, nödvändiga delar beställs och tillräckligt med tid avsätts för reparationen. Skadebesiktningen är kostnadsfri och du kan vänta på plats under besiktningen. Kontrollen tar cirka 10-15 minuter. Att gå för en skadekontroll binder dig inte till någonting.

Vi gör en skadebesiktning så snart bilen anländer till vår anläggning. Vi matar in informationen om skadan i Cabas-programmet, som är det officiella verifieringsmeddelandet till försäkringsbolaget. När informationen och bilderna på skadan har skickats till försäkringsbolaget tittar försäkringsbolagets besiktningsman på skadan på bilderna, jämför den med den beräkning vi har gjort och skickar tillbaka den kontrollerad och godkänd. När godkännandet har erhållits ställs bilen i ordning.

Riktlinjer för åtgärder i händelse av skada

  • Anmäl skadan till ditt försäkringsbolag om skadan inte har orsakats av en annan bilist.
  • Om det är en annan bil som har orsakat skadan, anteckna den andra partens registreringsnummer och kontaktuppgifter.
  • Vid tveksamheter, ring polisen.
  • Använd bilen för skadekontroll eller skicka bilderna till verkstaden via InCar-kameran.
  • Meddela verkstaden när du bokar en reparationstid om du behöver en ersättningsbil under reparationstiden.
  • Om skadan repareras av den andra partens försäkring ska du också förse den andra partens försäkringsbolag med en avbrottsrapport om behovet av en ersättningsbil.
  • När som helst, från det att din bilolycka inträffar till dess att reparationen är klar, kan du kontakta vårt servicecenter.

Boka tid för skadebesiktning eller skicka bilder på skadan med kameran i bilen. Du kan också köra till vårt Kirkkonummi Munkinkuja-kontor utan tidsbeställning.

Alla försäkringsbolag. Alla bilmärken.

En problemfri service för alla bilister.