Munkinkuja 7, 02400 Kirkkonummi | Ma-Pe 07:30-16:00
Kolarikorjaamo InCar Kirkkonummi

Kolarikorjaus

Vauriokorjaukset kaikkiin automerkkeihin

Kaikilta kolhuilta liikenteessä ei voi aina välttyä. Kolarin jälkeen on ensiarvoisen tärkeää, että auton turvallisuus säilyy ennallaan. Pikkalan Autokorjaamo on vakuutusyhtiöiden valtuuttama kolarikorjaamo, joten voit huoletta luottaa autosi korjauksen ammattilaistemme käsiin.

Kolarivaurioiden korjaaminen on ydinosaamisaluettamme ja kiinnitämmekin siksi erityistä huomiota työnlaatuun. Kaikki korin oikaisuun liittyvät työt teemme Car-o-liner oikaisupenkeillä. Akselisto- ja ohjauskulmat mittaamme laadukkaalla Butler-nelipyöräsuuntauslaitteella, joka tuntee kaikkien automerkkien tehdasasetukset. Näin auto on turvallinen ja mukava ajettava.

Tuulilasinvaihdoissa käytämme laadukkaita Pilkington tuulilaseja, joita useat autotehtaat käyttävät. Myös tuulilasin kiveniskemät korjataan huolella. Kun korjaus tapahtuu mahdollisimman pian rikkoutumisen jälkeen, on lopputuloksena yleensä lähes näkymätön korjausjälki eikä halkeaminen jatku.

Ilmastointilaitteen huolto suositellaan tehtäväksi vuoden välein, mutta se on tehtävä vähintään joka toinen vuosi jotta ilmastointilaite toimisi ilman ongelmia. Pitkäaikainen kokemus, tekninen osaaminen ja laadukkaat varaosat varmistavat lopputuloksen ja takaavat tyytyväisyytenne.

Varaa aika vahinkotarkastukseen – kaikki automerkit, kaikki vakuutusyhtiöt

Voit korjauttaa autosi meillä auton merkistä tai vakuutusyhtiöstä riippumatta. Varaa aika vahinkotarkastukseen helposti joko soittamalla korjaamolle, verkkopalvelustamme tai pienten vaurioiden osalta voit myös hoitaa tarkastuksen sähköisesti lähettämällä meille kuvat vaurioista InCar-kameralla.

Auton vauriokorjaus prosessina

Vahinkotarkastus

Auton korjaus alkaa aina vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksessa auton vauriot kuvataan ja korjaamon työnjohtaja tekee vakuutusyhtiölle arvion korjauksen kustannuksista. Huolellisesti tehdyllä vahinkotarkastuksella varmistetaan, että korjauksen kesto ja kustannukset pysyvät arvioidulla tasolla. Vahinkotarkastuksen yhteydessä sovitaan korjausaika. Korjaamon työnjohtaja tilaa tarvittavat varaosat valmiiksi korjauksen ajankohdaksi. Vahinkotarkastuksen yhteydessä voidaan suorittaa myös ns. ensiapukorjaus, jotta auto säilyy liikennekelpoisena korjaukseen asti. Ensiapukorjaus on veloitukseton, kun auto korjataan Pikkalan Autokorjaamolla.

Auton luovutus korjaukseen

Asiakkaan luovutettua ajoneuvonsa korjaamolle, työnjohtaja jakaa työn korikorjaajalle tai alaan syvemmälle perehtyneelle autokorimestarille. Autokorinkorjaaja aloittaa korjauksen aina pesulla, jotta vauriot ovat paremmin havaittavissa. Tämän jälkeen auton vaurioituneet osat puretaan, jotta myös mahdolliset piiloon jääneet vahingot saadaan korjattua. Mikäli uusia vahinkoja löytyy, työnjohto ilmoittaa asiasta vakuutusyhtiöön. Näiden toimenpiteiden jälkeen auton varsinainen korjaus alkaa.

Laadunvalvonta

Auton korjauksen prosessissa eri vaiheiden suorittajat varmistavat aina edellisen vaiheen työn laadun. Näin varmistutaan että korjaus ei viivästy myöhäisten virheiden havaitsemisen vuoksi. Loppuviimein työnjohtaja käy asiakkaan kanssa auton korjauksen läpi, jolloin myös asiakas saa itse hyväksyä työn laadun.